Gråkragetur til Bølling Sø og Kompedal Plantage

DOF Østjylland, Gråkragerne, Silkeborg Kommune
ONSDAG 12. JUNI 2024
 KL. 19:00 - 00:00
 Fugletur/Begyndertur/Offentlig tur

NATRAVNETUR

Vi starter ved sydenden af Bølling Sø, hvor vi ser om der skulle være nogle ynglende sangsvaner og andre fugle i vandkanten og det omliggende landskab. Herefter kører vi en tur op i nordenden, hvor der er et god udsyn over søen og måske se lidt forskellige fuglearter. Senere kører vi til Kompedal Plantage, hvor vi samles på Mosedal parkeringsplads, Urhanevej. GPS 56.26521, 9.24587. Bemærk: Dette mødested er ændret i forhold til hvad der tidligere er oplyst

Praktiske oplysninger: Husk varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Medbring også aftenkaffe eller te. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

Følg med her på siden, eller meld dig til maillisten, ændringer kan forekomme!

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen eller SMS (se nedenfor) hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj[a]ofj.dk)

MØDESTED 

P-Pladsen Bølling Sø syd, Fundervej 7442 Engesvang kl. 19.00 Forventet afslutning kl. 24.00.GPS 56.1576, 9.37926
SE STORT KORT