IMG20230520044115
DOF UNG i Skagen 2023. 

DOF UNG arrangerer årlige, landsdækkende lejre for alle unge i alderen 12 til og med 29 år, som har interesse for fugle og natur.
Lejrene varer typisk mellem fire og otte dage. Når vi er afsted, oplever vi en masse socialt og ser mange sjældne og almindelige fugle i felten.
Disse lejre og vores oplevelser kan man læse om på Facebook. Her kan man også stille spørgsmål om fugle og meget mere.

Typisk afholder vi to store lejre hvert år:
Forårslejr i Skagen, ofte i påskeferien eller Kristi himmelfartsferien. Skagen er en af Europas bedste trækfuglelokaliter, som særligt om foråret byder på store mængder af trækfugle på vej mod nord. Tager man med til Skagen, kan man fra morgenstunden forvente at se store mængde af trækkende småfugle såsom skovpiber, finker og fluesnappere. Længere op ad dagen tager rovfuglene over. Her er det særligt arter som rød glente og hvepsevåger som dominerer, krydret med sjældne arter som lille skrigeørn, sort glente og aftenfalk. 

E6F725D3 EE9C 4446 A576 2741FC3598D3
DOF UNG i Bulgarien, sommer 2023.

Efterårslejr i Blåvand afholdes altid i efterårsferien uge 42. Her deltager vi på DOF's felttræf sammen med fuglekiggere fra hele landet. Blåvand er Danmarks bedste all around efterårslokalitet for mange sjove og forskellige arter. Ofte ser vi småfugle som hvidbrynet løvsanger, rødtoppet fuglekonge og fuglekongesanger. Over havet kan man spotte arter som sule, almindelig kjove og thorshane. Stranden byder også tit på fine oplevelser, da der ofte raster bjerglærker, snespurve og sandløbere. Da solen går tidligt ned bliver aftenerne brugt på spil, hygge og fuglequizzer. 


Desuden afholder vi diverse endagsture, foredrag og sociale arrengementer rundt om i landet i løbet af året. Hold dig informeret om vores ture og aktiviteter her.

For nogle af DOF UNG's arrengementer gælder det, at man skal være medlem af DOF UNG, for at kunne deltage. Du kan melde dig ind her

dofungny