Velkommen til DOF Travel

www.doftravel.dk

DOF Travel har i over 25 år arrangeret ture for foreningens medlemmer. Hvert år tilbydes der ca. 70 endagsture (småture) på Sjælland, 8 endags busture i Danmark og i Skåne samt 10-12 udlands rejser. Alle turene bliver ledet af dygtige ornitologer med erfaring og lokalkendskab. DOF Travel har tilknyttet 30 ornitologer, så alle ture bliver ledet af gode ornitologer med erfaring og lokalt kendskab.

DOF Travel er ansvarlig for planlægning, udvikling og drift af turene.

Tirsdagsvagten er DOF Travels administration. 2 - 4 personer kommer hver tirsdag mellem kl. 18.00 og 19.30 i Fuglenes Hus og bogfører turtilmeldinger og besvarer spørgsmål pr. telefon eller email.

DOF Travel udvalgets medlemmer, tirsdagvagterne og turlederne er frivillige og ulønnede. Det betyder, at vi kan lave småture, der er gratis, samt busture og fuglerejser til meget fordelagtige priser for DOF-medlemmer. Det betyder desværre også, at vi ikke altid kan svare på jeres tilmeldinger og henvendelser med det samme. Der kan i nogle tilfælde gå lidt tid inden I får svar.

Du er altid velkomne til at ringe til Tirsdagsvagten på tlf: + 45 51 14 61 15 om tirsdagen mellem 18.00 og 19.30.

I juli måned og i juleferien (23. december til 2. januar) holder Tirsdagsvagten lukket, men du kan altid sende en e-post med dine spørgsmål til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Krumnaebbet ryle Bornholm juli 2012 IMG 5367
Foto: Erik Biering