DOF C56A5824
Foto: Kasper Rander

Projektet for DOF's Fugleambassadører handler om at formidle fugle og natur for børn og arrangere ture for DOF's yngste medlemsgruppe: Ørneklubben. 

I dag varetages projektet af DOF's sekretariat med naturvejleder Simon C. Christiansen og en frivillig styregruppe af fugleambassadører fra DOF's lokalafdelinger i spidsen. Projektet begyndte i 2020 under titlen 'Fugle For Alle' og blev indtil starten af 2024 støttet af Nordea-Fonden.

Vil du være fugleambassadør

Fugleambassadørerne vil løbende få tilbudt netværksmøder, workshops og inspiration til formidling og aktiviteter, der klæder hver enkelt på til at formidle natur og fugle for børn, heriblandt DOF's medlemstilbud for børn: Ørneklubben.

Vil du være Fugleambassadør eller vil du bare gerne høre mere?
Så skriv til Simon S. Christiansen på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Formidlingskurser

Du kan høre mere om de kommende kurser for DOF's Fugleambassadører ved at skrive til Simon Christiansen.
I 2021, 2022 og 2023 har DOF løbende afholdt kurser for interesserede kommende naturformidlere året rundt. De enkelte kurser har bestået af tre kursusgange med dertilhørende hjemmearbejde med det formål at give konkrete værktøjer til at formidle fugle og natur for børn.