Min Side 2

Nyt medlemstilbud giver dig styringen

Medlemmerne har talt, og vi har naturligvis lyttet. Derfor har vi længe arbejdet på en medlemsportal, som nu er færdig. Vi har kort sagt lavet en hjemmeside, hvor du bl.a. selv kan ændre dine oplysninger, tilkendegive dine interesser, melde dig som frivillig og tilføje familiemedlemmer til dit husstandsmedlemskab. Alt dette og mere til kan du nu selv ordne på minside.dof.dk.

Sådan gør du

Som du nok har bemærket, har vi kort efter din indmeldelse sendt dig en email med en invitation til Min Side. Mailen indeholder et link, som du skal bruge første gang, du logger ind. Fremover kan du så logge ind med det selvvalgte brugernavn og adgangskode, når du ønsker at ændre noget. Vi har forsøgt at gøre det så brugervenligt som muligt, så forhåbentlig er Min Side til at finde rundt på. Vi har desuden lavet en videoguide til, hvordan du bruger siden. Videoguiden finder du øverst til højre på denne side. Skulle det fortsat volde problemer, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Det kan du bl.a. på Min Side

Rediger dine oplysninger. På Min Side kan du løbende ændre de oplysninger, vi har om dig. På den måde kan du sikre dig, at vi altid har de rigtige oplysninger. Det kan være, du får nyt telefonnummer, flytter, bliver gift og skifter navn eller måske vil du bare gerne have tilsendt blade osv. til dit sommerhus det næste halve år. På Min Side kan du ændre disse ting døgnet rundt og lige så ofte du finder det nødvendigt – helt uden at skulle fange os på mail eller telefon.

Design dit eget medlemskab. Du har det sikkert ligesom alle os andre; der er ting, du synes er mere spændende end andre og igen andre ting, som du er ligeglad med. For at være sikre på, at du altid finder vores udsendte historier og tilbud spændende og relevante, får du nu muligheden for at vælge, hvilken kategori af nyheder og materiale, du ønsker at modtage. På den måde kan vi skræddersy dit medlemskab til dine interesser og behov. Det betyder også, at vi kan glæde dig med, at vi opretter flere forskelligartede nyhedsbreve, end det er tilfældet i dag, og vi er sikre på, at der nok skal være noget for dig.

Bliv frivillig. Uden frivillige ingen DOF, og jo flere frivillige jo bedre. På Min Side kan du tilkendegive, om du har lyst til at bidrage til din lokalafdelings arbejde. Det kan være, du har lyst til at afholde en fugletur i dit yndlingsområde eller bage en kage til et arrangement? Det kan også være, at du er en kreativ sjæl eller pensioneret, men har bibeholdt din virkelyst, som du gerne vil lade komme DOF til gode. Uanset hvad kan vi altid bruge din hjælp, også selvom du ikke lige ved til hvad.

Tilføj personer til dit husstandsmedlemskab. Min Side vil også gøre en stor forskel for dig, som er husstandsmedlem eller overvejer at blive det. Nu kan du nemlig tilføje andre fra husstanden til dit medlemskab, så de også kan gå ind og vælge, hvad de vil modtage på deres egne emailadresser og ikke mindst, om de har lyst til at være frivillige på den ene eller anden måde. På den måde kan alle i husstanden gøre medlemskabet allermest relevant for netop dem.

Se en video-introduktion til Min Side her

Log på Min Side her

Se en videoguide til, hvordan du tilføjer medlemmer til dit husstandsmedlemskab her