Marts 2019
I dette nyhedsbrev kan du læse mere om den afsluttende fase i atlasprojektet, herunder om det afsluttende årsmøde og projektafslutningskonference i 2020, udarbejdelsen af Atlas bogen samt nyheder fra den europæiske atlasbog. 

Klik her for at læse nyhedsbrevet

 

Tidligere nyhedsbreve

Dompap.skaleret

December 2018
I dette nyhedsbrev kan du læse om den afsluttende fase i atlasprojektet, herunder status på atlasbogen, både det danske og det    europæiske. Der gemmer sig også en lille juleleg !

Klik her for at læse nyhedsbrevet

 

 

HVepsevge John Larsen

September 2018
Der skrives løs på atlasbogen og det store arbejde med at validere atlas-kvadraterne fortsætter. Der er kort nyt fra EBBA2 og der informeres om atlas-redaktionsgruppemøde d. 10. september i Fuglenes hus.

Klik her for at læse nyhedsbrevet

 

vandstaer JohnLarsen tilpasset1Marts 2018
Tak for fire flotte sæsoner ! Den 1. marts markerede slutningen på fire forrygende feltsæsoner i Atlas III.  Der inviteres til Atlas III kvadrat-valideringer og TTT-test i landbrugslandet. Læs også om de ændrede ynglekriterier og ikke mindst udgivelsen af motivationsrapporten.

Klik her for at læse nyhedsbrevet

 

blaamejse jan skriver tilpasset

December 2017
Det er tid til vinter-TimeTælleTurene! Læs også om det kommende atlasårsmøde i Vigsø, Thy, og en beretning fra en tidligere atlaslejr på Vestsjælland. Der er nyt fra EBBA2, og i 'Kort nyt' kan du bl.a. læse om atlaspublikationen, se vigtige frister vedr. atlas samt resultater fra en anden atlaslejr i år.

Klik her for at læse nyhedsbrevet

 

Havoern TorbenAndersen tilpasset

September 2017
I dette nyhedsbrev kan du læse om fugle der endnu kan registreres som ynglende, samt hvad du skal gøre hvis du har en af de 18 arter i dit kvadrat. I 'Kort nyt' kan du læse lidt om det næste årsmøde, samt et lille indslag fra en konference i Finland, hvor en plakat omkring atlas blev præsenteret. 

Klik for at læse nyhedsbrevet 

 

roersanger ulrik bruun tilpassetJuni 2017
I dette nyhedsbrev kan du læse om hvilke arter, der er gået tilbage med 25 % eller mere siden sidste atlas. Du kan også læse en beretning fra årets første atlaslejr i Thy, og om det nye sammenligningskort, som netop er blevet tilgængeligt på atlas-siden. 

Klik for at læse nyhedsbrevet

 

 

tornsanger Torben Andersen tilpasset

Februar 2017
I dette nyhedsbrev giver vi en opfordring til at give den en sidste skalle i den kommende ynglesæson af Atlas III. Du kan også læse om hvordan solsort nemt kan opgraderes til sikkert ynglende, og vores artsvalidator for rød glente opfordrer til at eftersøge arten som ynglefugl. 

Klik for at læse nyhedsbrevet

 

 

natugle spætmejse JL

November 2016
I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om registrering af natugler, Atlas III på EBCC-konferencen i Tyskland, se en sammenligning af Atlas I, II og III samt læse om det femte Atlas III årsmøde. 

Klik for at læse nyhedsbrevet

 

 

Troldand Foto Ulrik Bruun H9597 tilpasset

Juli 2016
I dette nyhedsbrev kan du læse om de tre fokusarter: Troldand, vagtel og mursejler. Derudover kan du bl.a. læse om den næste atlaslejr og få en status på TimeTælleTurene. 

Klik for at læse nyhedsbrevet

 

 

Marts 2016

Januar 2016

August 2015

Maj 2015

December 2014

September 2014

Juni 2014

April 2014

Februar 2014