Kan 10.000 deltagere tage fejl? - så mange har deltaget i Ørnens Dag de sidste tre år. Og år efter år er der nogle DOFere, der bare er superdygtige til at trække folk til de store gratis Åbent Hus-arrangementer. Og det er uanset vejr og vind.

Et af projektets resultater er udgivelsen af en arrangementsmanual, hvor vi har samlet de fleste erfaringer med at afholde store arrangementer landet over i de sidste tre år. Ud over ”Ørnedage” har det været ”fuglesafarier” og ”Vandrefalkens dag”. Eller man har i Frederiksberg Have haft mulighed for at blive kåret til Dagens Hejre. (!)

Med denne manual i hånden skal alle kunne føle sig klædt på til at afholde store arrangementer. Og det er hensigten at manualen er stedet, hvor man kan slå de skabeloner til de vigtigste aktiviteter op. Lige fra hvor mange frivillige man skal være, til hvordan man laver den helt store annoncering på f.eks. Facebook. Og skrive sine egne noter ind, så de bevares til næste gang!

DOF tidslinie vibe

Manualen guider derfor ikke kun til de materialer man har brug for, men også til de digitale ”oplevelser”. Hvordan man lægger en nyhed på dof.dk om et arrangement, eller hvordan man bruger app’en ”DOFS Fuglebog”.

Vi starter med lægge manualen i en printvenlig version. Og gradvist vil denne side blive udbygget med skabeloner og andre materialer til inspiration og download.

God fornøjelse!

Til sidst:
Ørnens Dag og andre store Åbent Hus-arrangementer har været en stor del af det store Nordea-finansierede ”projekt Fugle Overalt”, som mange kender og endnu flere bidraget til. Efter tre år er projektet ved at lakke mod enden, og alle de vigtige erfaringer fra projektet skal selvfølgelig med videre i DOF’s fremtid. Manualen er en del af denne fremtidssikring.

 

 NordeaFonden Logo Payoff Black RGB