ØRNEKLUBBEN: Arresø og Nejede Vesterskov

DOF Nordsjælland, Ørneklubben, Hillerød Kommune
SøNDAG 10. SEPTEMBER 2023
 KL. 10:00 - 12:00
 Begyndertur/Børn og unge

Arrangementet er åbent og gratis for alle interesserede børnefamilier

Vi mødes på strandengen ved P-pladsen ved Pøleåens udløb i Arresø lidt syd for Annisse. Dagen begynder med en lille velkomst, herefter ser vi hvad der er af fugle ved og på søen. Vi forventer at se bl.a. toppet lappedykker, ænder og gæs, og måske får vi isfuglen at se. Desuden kommer en havørn eller andre rovfugle måske forbi.

Derefter går vi en lille tur ind i skoven og ser hvad der er af småfugle og andre fugle. Det er ikke en lang gåtur så alle kan være med. Undervejs har vi arrangeret nogle sjove og lærerige aktiviteter.

Husk kikkert, hvis I har en, samt tøj, der passer til vejret og årstiden. Husk også drikkedunk og måske en madpakke. Der serveres varm kakao og lidt snacks.  

Ørneklubben tager et teleskop med samt et mindre antal lånekikkerter.


Vi glæder os til at se jer! 
 

TILMELDING 

OBS 22/8/2023: Turen er lukket for flere tilmeldinger. 

Tilmelding skal ske på mail til Hans eller Preben senest den 20. august 2023. For at kunne deltage skal et familiemedlem være mellem 6 og 12 år. Der er begrænsning på antallet af deltagere, så I har først sikret en plads, når vi bekræfter jeres tilmelding på mail.TURLEDER Hans Hansen, (hans2x@hansen.mail.dk ) og Preben Aagaard Nielsen, (preben.aagaard@gmail.com)

KONTAKT Hans Hansen, 21 73 56 59 og Preben Aagaard Nielsen, 21 42 74 50

MØDESTED 

Vi mødes ved Pøleåens udløb i Arresø lidt syd for Annisse. GPS koordinat: 55.9705, 12.1858

SE KORT