Gråkragetur til Kølsen-Skals Engsø

DOF Østjylland, Viborg Kommune
ONSDAG 17. AUGUST 2022
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur/Begyndertur

Turen gennemføres i privatbiler.

Vi mødes ved P-Pladsen i svinget på Brunbankevej nord for Kølsen, og går i samlet trop ad Himmerlandsstien op til udløbet af Skals Å i Hjarbæk Fjord, hvor vi ser dels hvad der ligger på fjorden, dels hvad der er på engne, og dels man der ligger på Kølsen-Skal Engsø. Der er gode muligheder for rørdrum, rovfugle, vadefugle, skægmejse og andre spændende ting.

Praktiske oplysninger: Husk evt. madpakke og drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Husk også penge til færgebillet. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Ingen tilmelding, men SMS 2329 0118 eller send en e-mail til Ole Jensen, ofj[a]ofj.dk hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at koordinere samkørsel.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj[a]ofj.dk)

MØDESTED 

Brunbankevej, 8831 Løgstrup kl. 10.00. Forventet afslutning senest kl. 15.00. GPS 56.5315, 9.3699
SE STORT KORT