Stor temadag om polaregnene med DOF frokost

DOF Storstrøm, DOF Storstrøm, Guldborgsund Kommune
LøRDAG 30. OKTOBER 2021
 KL. 10:30 - 16:00
 Foredrag/møder

Vi mødtes ikke til generalforsamling i år. Til inspiration for DOFs aktive holder vi til gengæld en temadag om arktis. Der vil være foredrag, DOF-betalt frokost og kaffe/te.

Siger polaregnene dig noget? Arktis og Antarktis? Pakis, gletsjer, tundra, midnatssol? Eller hvad med ismåge, rosenmåge, sneugle, alkefugle, pingviner, albatrosser, sæler, hvaler, isbjørn?

Hvis du gerne vil vide mere, så kom til en temadag med Henrik Haaning Nielsen og Morten Jørgensen, der vil diske op med beretninger fra højt mod nord og langt mod syd. Begge har igennem mange år rejst og arbejdet i mange arktiske områder og omkring Den Antarktiske Halvø. De har været involveret i såvel videnskabeligt arbejde (såsom ringmærkning og skibsbaserede optællinger af havpattedyr og havfugle) som i at guide turister rundt på nogle af Jordens smukkeste lokaliteter. 

Henrik og Morten vil fortælle om biologiske fakta og supplere med selvoplevede anekdoter om fuglene og de andre dyr, der lever i polaregnene - med masser af fotos til. Og de kan også fortælle om klimaforandringer, biodiversitet, jagtproblematikker, mm. Forbered gerne et par spørgsmål til dem, som du kan have med i ærmet.

Corona-epidemien har betydet, at mange af lokalafdelingens aktiviteter er blevet aflyst, men nu begynder der at ske noget. Vi har været heldige at få et pænt beløb fra ISOBRO til et større medlemsmøde og kan derfor byde velkommen til en hel temadag med foredrag og fri forplejning.

Temadagen finder sted på Sakskøbing Vandrehjem, Saxes Allé 10, 4990 Sakskøbing lørdag d. 30. oktober.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Se nedenfor.

Program

10.30               Foredrag ved Henrik Haaning Nielsen og Morten Jørgensen

12.00               Frokost. Der serveres frokost og en enkelt drikkevare pr. deltager (begge dele gratis). Mulighed for at købe supplerende drikkevarer.

13.00               Foredrag ved Henrik Haaning Nielsen og Morten Jørgensen

14.30               Kaffe og kage (gratis)

15.30               Officiel afslutning. Men hvis snakken fortsætter, har vi mulighed for at blive lidt længere.

Tilmelding på mail til jyttefuglsangnissen@gmail.com inden 16. oktober.

Hvis der er kommet nye corona-restriktioner, når temadagen afvikles, indretter vi os selvfølgelig efter dem. Det kan måske betyde, at antallet af deltagere må skæres ned blandt de sidst tilmeldte.

TILMELDING 

Tilmelding på mail til jyttefuglsangnissen@gmail.com inden 16. oktober.KONTAKT Jytte Fuglsang Nissen, 7178 1457

MØDESTED 

Sakskøbing Vandrehjem, Saxes Allé 10, 4990 Sakskøbing