Gråkragetur til Kongens Kær ved Vejle

DOF Østjylland, Gråkragerne, Vejle Kommune
TIRSDAG 17. AUGUST 2021
 KL. 10:00 - 14:00
 Fugletur/Begyndertur

Kongens Kær er ligesom Egå Engsø, Årslev Engsø og engene ved Gudenåen ved Randers et område, som er sat under vand, og som har tiltrukket en stor mængde af forskellige fugle. Vi mødes ved parkeringspladsen på Ribe Landevej, tager et blik fra udsigtsplatformen, og en tur langs området ad de anlagte stier.

For nærmere oplysninger om området, klik her

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER  og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

 

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

P-pladsen ved Ribe Landevej, VejleGPS 55.6994, 9.50635
SE STORT KORT