Måger - kursus - ER UDSOLGT

DOF København, DOF København, Københavns Kommune
FREDAG 3. - SøNDAG. 5 DECEMBER 2021
 KL. 19:00
 Fugletur/Kursus

Vi har engageret Klaus Malling Olsen til en række fuglekurser igen i 2021.
Klaus’ kurser får altid storartet omtale fra deltagerne. Klaus er internationalt anerkendt feltornitolog og fuglebogsforfatter, og en af Danmarks førende undervisere, som har undervist i kunsten at bestemme fugle siden midt i 1970’erne. Hans undervisning foregår på en afslappet måde, hvor detaljer krydres med helhedsindtryk, ofte i en humoristisk og utraditionel servering.
Vi tilbyder ialt fire kurser med Klaus, hver især bestående af en teoretisk gennemgang fredag aften i Fuglenes Hus, Vesterbrogade 140, København, og en efterfølgende felttur om lørdagen. Målet for lørdagens felttur afhænger af vejret og af de seneste rapporteringer, og oplyses om fredagen. Der arrangeres så vidt muligt samkørsel. Udgifter til lørdagens tur afholdes af deltagerne selv.
Måger er en ofte overset gruppe af fugle, men de er meget lette at iagttage i felten.
Der er kun få arter, men mange aldersdragter. Netop på grund af de forskellige dragter er bestemmelse af måger er en stor udfordring, der gør dig til en bedre feltornitolog.
På kurset gennemgår vi de almindelige arter, og lægger særlig vægt på Kaspisk måge og Middelhavssølvmåge, og hvordan vi kender dem fra de almindelige Sølvmåger.
Lørdag tager vi i felten, og meget skulle gå galt, hvis ikke Rødvig Havn byder på flere Kaspiske Måger til nærstudier. Her vil vi konstatere, hvor anderledes arten er i forhold til de hjemlige fugle.

TILMELDING 

Prisen er 500 kroner pr. kursus, og tilmelding foregår ved at indbetale beløbet på lokalafdelingens konto i Merkur Andelskasse, reg.nr. 8401, konto 1045360.
Angiv dit navn, din e-mail, ønsket kursus og kursusdato ved tilmelding.
Vi kontakter dig, hvis der ikke er plads.PRIS 500 kr.

TURLEDER Klaus Malling Olsen, ()

KONTAKT Tue Brix, 40256585 (mail@tuebrix.dk)

MØDESTED 

Fuglenes Hus,
Vesterbrogade 140, København V