ONLINE: DOF's nye punkttællingsprojekt

DOF Vestsjælland, Thomas Vikstrøm og Daniel Palm Eskildsen, Odsherred Kommune
ONSDAG 17. MARTS 2021
 KL. 19:00
 Foredrag/møder

DOF er i øjeblikket ved at udvide de nuværende punkttællinger med tidlige forårstællinger, nattællinger og spontantællinger. Læs også om projektet i seneste nummer af Fugle og Natur – ”Så er det tælletid”.

Vi havde allerede i 2020 håbet på at kunne afholde et orienteringsmøde i Vestsjælland med både demonstration af de nye tællemetoder, samt spisning og foredrag.

Der er intet der tyder på at et sådant møde bliver muligt lige foreløbigt og mødet vil derfor nu blive gennemført som et onlinemøde, hvor projektlederne fortæller om det nye projekt og demonstrerer forskellige metoder. Mødet er henvendt både til nye deltagere, der aldrig har prøvet at punkttælle før, og erfarne, der gerne vil høre om de nye projektmuligheder.

TILMELDING 

Hvis du har lyst til at deltage, skal du tilmelde dig hos Morten Jensen på mail mjeral17@gmail.com, hvor du bedes oplyse navn, mailadresse og telefonnummer, så vi har mulighed for at kontakte dig. Du vil efterfølgende modtage en invitation til deltagelse i onlinemødet.KONTAKT Morten Jensen, - (mjeral17@gmail.com)

MØDESTED 

Online