Gråkragetur til Kalø Slotshalvø og Følle Bund

DOF Østjylland, Gråkragerne, Syddjurs Kommune
TIRSDAG 16. MARTS 2021
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur/Begyndertur

Vi starter med at gå en tur gennem skoven ned til Følle Bund og ser hvad vi kan finde af Ænder, Gæs og Vadefugle, og sikkert og lidt andet. Undervejs skulle der gerne være lidt skovfugle. Derefter kører vi ned til p-pladsen ved Kalø Slotshalvø og går en tur ud mod ruinen for at se om der er lidt småfugle og måske nogle vadefugle i vandkanten.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER  og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

TILMELDING nødvendig.

Tilmelding kan ske fra 1. marts 2021 ved at sende en e-mail eller SMS til Ole Jensen med oplysning om Navn og e-mail adresse eller telefonnummer. Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle princippet.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj[a)ofj.dk)

MØDESTED 

Molsvej, 8410 Rønde. P-Pladsen på vestsiden af Molsvej (modsat Bregnet Kirke)GPS 56.2911, 10.4798
SE STORT KORT