AFLYST-Færøernes fugle

DOF Nordsjælland, Hillerød Kommune
ONSDAG 18. NOVEMBER 2020
 KL. 19:30 - 22:00
 Foredrag/møder

Foredraget vil blive gennemført i foråret 2021.

Søren Sørensen er kendt som guide på fugleture siden starten af 1970’erne til bl.a. Færøerne og som forfatter til bogen Fugle i Nordatlanten (1990) og medforfatter til bogen Færøernes fugle: fakta og tal (2015).

Med udgangspunkt i en serie fotos skal vi høre om fugle på Færøerne – med noget om fuglesteder på en række af øerne – noget om bygdens, fjeldhedens og kystens fugle samt selvfølgelig havfuglene. Betingelserne for fuglelivet er specielle, og det giver blot 50 nogenlunde faste ynglende arter, nogle af dem med særlige racer, samt til gengæld i dag i alt 327 registrerede arter.  De mange mere eller mindre regelmæssige trækgæster kommer fra det meste af den nordlige halvkugle, og de sjældneste af dem er ofte med gode fundhistorier. – Der skulle være godt grundlag for en efterfølgende snak og diskussion. For den særligt interesserede kan der også henvises til den færøske fugleliste, som kan downloades fra Sjældenhedsudvalgets hjemmeside på https://www.dof.dk/aktiv-i-dof/grupper-og-udvalg/sjaeldenhedsudvalget/den-faeroske-fugleliste

Foredraget kan også give inspiration til alle, som tænker på en fuglerejse til Færøerne.

Pga. Corona situationen må der max. være 35 personer i hestelængen. Det er regler opsat af Nødebo kro. Derfor kan vi komme i den triste situation, at vi bliver nødt til at afvise folk i døren.

TILMELDING 

Ikke nødvendig



KONTAKT Jens Lodal, 26 57 15 30

MØDESTED 

Nødebo Kro, Hestelængen, Nødebovej 26, 3480 Fredensborg



GPS 55.9787, 12.3471
SE STORT KORT