Gråkragetur til Lille Vildmose

DOF Østjylland, Gråkragerne, Aalborg Kommune
TORSDAG 17. SEPTEMBER 2020
 KL. 10:00 - 16:00
 Fugletur/Begyndertur

Vi mødes på parkeringspladsen ved Vildmosecentret, og kører herfra ud i området hvor vi besøger nogle af de forskellige fugletårne og nogle af de steder hvor der sædvanligvis er flest fugle. Der skulle være gode muligheder både for Kongeørn, Havørn, Trane og mange andre arter. Måske får vi også et glimt af elgene.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men ring eller send en e-mail til Ole Jensen hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at koordinere samkørsel. Overvej selv om du i disse tider vil have, eller være, passager!KONTAKT Ole Jensen, 2329 0118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Parkeringspladsen ved Vildmosecentret, Birkesøvej 16, 9280 Storvorde, kl. 10.00GPS 56.8875, 10.2215
SE STORT KORT