AFLYST - Gråkragetur til Hjarnø

DOF Østjylland, Gråkragerne, Hedensted Kommune
ONSDAG 15. APRIL 2020
 KL. 08:30 - 15:30
 Fugletur/Begyndertur/Heldagstur

Vi mødes på parkeringspladsen ved motorvejen, og samler os i så absolut få biler som muligt. Derefter tager vi færgen over til Hjarnø og parkerer ved kirken, hvor vi går ned til stranden og ud til Odden for at se, hvad vi kan finde der. Fra Odden går vi tilbage til bilerne og kører ud til østkysten, hvorfra vi går langs stranden op til tangen og lagunen på nordsiden af øen. Endelig kører vi eventuelt ud til den nordvestlige ende af øen.

Prisen for færgen er 25 kr. pr. voksen, 20 kr. pr. pensionist (65 år) og 55 kr. pr. bil.

Turen gennemføres i privatbiler.

Praktiske oplysninger: Husk evt. madpakke og drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Husk også penge til færgebillet. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Af hensyn til færgen er det denne gang nødvendig med tilmelding senest søndag d. 5. april.

Send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118. Oplys også om du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Pendler P-Pladsen ved E45 afkørsel 55 Horsens Nord, kl. 08.30. Forventet afslutning senest kl. 15.30.GPS 55.9142, 9.82469
SE STORT KORT