Gråkragetur til Stubbe Sø - alt optaget!

DOF Østjylland, Syddjurs Kommune
ONSDAG 11. DECEMBER 2019
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur/Reservattur/Begyndertur

Fra Daglig Brugsen i Tirstrup kører vi i samlet flok til Bogpeters Hytte i Fugleværnsfondens område ved Stubbe sø. Vi har denne dag lånt hytten og starter med morgenkaffe og rundstykker med foreningen som vært. Herefter går vi en tur ned til søen og ser hvad den rummer af fugle. Vi går også en lille tur i plantagen og ser om der er lidt småfugle. Deltagerne skal selv medbringe mad til frokosten, som også indtages i Bogpeters Hytte. Som afslutning kører vi om til fugletårnet i den anden ende af søen, eller hvis der er en samlet overnatningsplads for de Røde Glenter kører vi op og ser når Glenterne kommer til overnatning.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

Turen gentages torsdag d. 12/12, så vælg hvilken dag du foretrækker!

 

TILMELDING 

Tilmelding tidligst 18/11! Der er plads til et begrænset antal deltagere, og tilmelding sker efter først til mølle princippet! Vælg om du vil med d. 11/12 eller 12/12.

Send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118.

Husk også at oplyse om du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel til Tirstrup.

Da vi skal køre i så få biler som muligt ned til hytten samles vi ved Tirstrup og fylder bilerne op!TURLEDER Ole Jensen, 23290118 ()

KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Dagli’Brugsen i Tirstrup, Aarhusvej 44, Tirstrup, 8400 Ebeltoft kl. 9.00. GPS 56.3011, 10.6874
SE STORT KORT