Gråkragetur til Norddjursland

DOF Østjylland, Gråkragerne, Norddjurs Kommune
ONSDAG 18. SEPTEMBER 2019
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur/Begyndertur

Turen gennemføres i privatbiler.

Vi starter med at køre i samlet flok til Hollandsbjerg Holme for at se hvad vi kan finde, dels på de store plane flader på Hollandsbjerg Holme, dels ved kanterne af Grund Fjord og Randers Fjord. Derefter krydser vi over til Hevringholm Strand og Lystrup Strand for at se om der er dukket nogle vadefugle op, og om vi kan spotte nogle Knortegæs, Sortænder, Fløjlsænder og måske endda lidt Suler og Lommer.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.TURLEDER Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Parkeringspladsen ved Aldi i Allingåbro, Rougsøvej 47B, Allingåbro kl. 10.00. Forventet afslutning senest kl. 15.00, GPS 56.4672, 10.3191
SE STORT KORT