Costa Rica - Fugleoplevelser fra 2019

DOF Storstrøm, DOF Storstrøm, Vordingborg Kommune
TIRSDAG 5. NOVEMBER 2019
 KL. 19:00 - 21:00
 Foredrag/møder

Costa Rica er et spændende land i Mellemamerika. Landets areal og befolkningstal er omtrent som Danmarks. Costa Rica er et velfungerende land, hvor den politiske ledelse er inspireret af den skandinaviske model. Der er fri uddannelse, frit sundhedsvæsen osv.

Over 25% af landet er beskyttet natur i form af nationalparker m.m., hvor kun få procent af Danmarks areal ligger som gode naturområder. Naturen i Costa Rica har kvitteret med hele 900 fuglearter, hvor vi i Danmark har omkring 300. Også andre dyregrupper, planter og de mange naturturister nyder godt at den rige og varierede natur i landet. 

Biologen Bo Kayser besøgte i februar-marts 2019 landet. Han vil fortælle om nogle af de mange gode oplevelser og vise billeder fra rejsen. Hovedfokus vil være på landets mange flotte fugle, men der vil også blive fortalt om andre dyr, om planter, landets geografi og meget mere.  

TILMELDING 

Tilmelding via bibliotekets hjemmeside. Pris 35 kr. pr. deltager. https://www.vordingborgbibliotekerne.dk/arrangementer/foredrag-debat/costa-rica PRIS 35 kr.

TURLEDER Bo Kayser, ()

KONTAKT Bo Kayser, 5134 6278

MØDESTED 

Foredragssalen på Vordingborg Bibliotek, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg.