Ørnetur til Skåne med DOF UNG

DOF UNG, Udlandet
LøRDAG 23. MARTS 2019
 KL. 08:30 - 16:00
 Fugletur/Begyndertur/Heldagstur/Børn og unge

Vi gør det igen, fordi det er så genialt! Denne tur er en oplagt mulighed for at komme ud at opleve nogle af de bedste Skånske fuglelokaliteter med mulighed for at se nogle fede hav- og kongeørne, og hvad vi ellers støder på af fugle, vildsvin osv. Turen foregår i bus med stop ved de fedeste og mest aktuelle lokaliteter.

Hvis den meget sjældne kejserørnen stadigvæk er i Skåne til den tid, vil vi også forsøge at finde den.

Prisen er 150kr. pr. deltager og dækker transport inkl. bro.

Hvis du ikke har en kikkert, så skriv det i din tilmelding, så tager vi en med til dig.

Turen er for børn og unge mellem 12-27 år, meeeen vi er rimelig large, hvis vi skulle få restpladser på hånden, så tag chancen og prøv lykken med en tilmelding, selvom dit barn er lidt for ungt, eller du selv er lidt for gammel.

Der er afgang med bus fra Sjælør Station kl. 08.30, og vi forventer at være tilbage samme sted klokken ca. 16.00.

Spørgsmål ang. turen må meget gerne sendes i en pm til DOF UNG 

DOF UNG er en del af @ Dansk Ornitologisk Forening/BirdLife Danmark. Vi står for at arrangere årlige, landsdækkende lejre for folk i alderen 12- 26 år, som har interesse for fugle og natur.
Lejrene varer typisk mellem fire og otte dage. Når man er afsted, oplever man en masse socialt og får set mange både sjældne og almindelige fugle sammen med kompetente, unge ledere.

Vi glæder os til se dig!

TILMELDING 

For at tilmelde dig skal du sende en mail til dofung@dof.dk med dit navn, email, fødselsdato, tlf. nr. og adresse. Herefter får du en bekræftende besked, inden du betaler turen via bank eller MobilePay.PRIS 150 kr.

KONTAKT Mads Oddershede, 33283807 (dofung@dof.dk)

MØDESTED 

P-pladsen v. Sjælør Station, KøbenhavnGPS 55.652, 12.5266
SE STORT KORT