Gråkragetur - Kølsen-Skals Engsø

DOF Østjylland, Gråkragerne, Aarhus Kommune
MANDAG 17. JUNI 2019
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur/Begyndertur/Heldagstur

Turen gennemføres i privatbiler.

Vi mødes ved P-Pladsen i svinget på Brunbankevej nord for Kølsen, og går i samlet trop ad Himmerlandsstien op til udløbet af Skals Å i Hjarbæk Fjord, hvor vi ser dels hvad der ligger på fjorden, dels hvad der er på engne, og dels man der ligger på Kølsen-Skal Engsø. Der er gode muligheder for rørdrum, rovfugle, vadefugle, blåhals, skægmejse og andre spændende ting.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Brunbankevej, 8831 Løgstrup kl. 10.00. Forventet afslutning senest kl. 15.00. GPS: GPS 56.5315, 9.3699
SE STORT KORT