Gråkragetur - Værnengene og Skjern Å

DOF Østjylland, Gråkragerne, Aarhus Kommune
TIRSDAG 14. MAJ 2019
 KL. 09:00 - 16:00
 Fugletur/Begyndertur/Heldagstur

Vi mødes ved Parkeringspladsen ved Krydset Værnvej/Vesterlundvej på vej ud mod Tipperne og Værnengen. Herfra kører vi langsomt ud på Værnengene, hvor vi ser hvad der måtte stod af især vadefugle på engene. Efter Værnengene kører vi til Lønborg Kirke hvor vi tager et hurtigt blik ude over Skjern Enge, og derfra ned til fugletårnet på Skjernåvej som fører tværs over engene. Endelig tager vi en tur længere ud til Pumpestation Nord, hvor der er mulighed for at prøve trækfærgen, eller gå en tur ud til fugletårnet ved udløbet (en tur på 6 km), undervejs ser vi om vi kan finde nogle Pomeransfugle.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Parkeringspladsen ved Krydset Værnvej/Vesterlundvej, 6830 Nørre Nebel, kl. 9.00. Forventet afslutning senest kl. 16.00. GPS 55.8312, 8.2172
SE STORT KORT