Gråkragetur - Agerø m.m

DOF Østjylland, Graakragerne, Aarhus Kommune
ONSDAG 24. APRIL 2019
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur

Fra P-pladsen går vi ned til Fugleskjulet på vestsiden af øen, hvorfra vi har udsigt over de omgivende engarealer. På denne årstid er der sædvanligvis store flokke af hjejler og lysbugede knortegæs, ligesom der bør være en del vadefugle. Fra Fugleskjulet går vi tilbage til bilerne og fortsætter turen til Mågerodde, Thissinghuse sø og evt. Grynderup Sø (på Salling-siden af Sallingsund ved Glyngøre). Bent Birk Kristensen, som er med i Fugleværnsfondens arbejdsgruppe på Agerø viser os rundt denne dag. 

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen -  ofj(a)ofj.dk - eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

P-Pladsen ved på Agerøvej 32, 5960 KarbyGPS 56.7152, 8.57523
SE STORT KORT