Vadefuglekursus

DOF Storstrøm, DOF Storstrøm, Vordingborg Kommune
FREDAG 17. AUGUST 2018
 
 Kursus

DOF Storstrøm inviterer til weekendkursus med fugleeksperten og forfatteren Klaus Malling Olsen (KMO), der er kendt som en skarp formidler af den danske fuglefauna.

I weekenden 17.-19. august 2018 kan du lære at sætte navn på de mange vadefugle, der holder til eller trækker igennem Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn.

De mange arter vadefugle volder tit problemer. Det tidlige efterår er et perfekt tidspunkt til at lære vadefuglene at kende, og KMO vil de to kursus-aftener i selskab med masser af billeder fortælle, hvordan du kender de aktuelle vadefugle - gerne inddelt i par for at lette bestemmelsen. Desuden besøges Storstrøms-regionens bedste vadefuglelokaliteter for at repetere kendetegn, blive meget klogere på vaderne og nyde områdets enestående natur. Hvilke områder, vi besøger, afhænger af de aktuelle rapporter. Men steder som f.eks. Avnø, Nyord, Kalløgrå, Fladet og Bøtø er blandt landets bedste vadefuglesteder.

Indkvartering og undervisning sker på Vordingborg Vandrerhjem, der sørger for to-retters middag fredag og lørdag plus morgenmad og frokostpakke lørdag og søndag. Kaffe og kage skal fredag og lørdag aften sikre de optimale vilkår for, at teorien glider ned…

Kørsel til diverse lokaliteter sker i egne biler (evt. samkørsel).

Pris for tre dages kursus med logi i dobbeltværelse og fuld forplejning bliver 1.775 kr. Eneværelse sikres for 2.275 kr.

Hjemmeboende kursister slipper med 1.050 kr. for kursus og fuld forplejning.

Husk ved tilmelding at angive, om du ønsker dobbeltværelse, enkeltværelse eller at bo hjemme.

Depositum på 300/200 kr. vil blive opkrævet.

Spørgsmål og tilmelding til Bente Larsen på 24616626 / nvl@outlook.dk

Deltagerantallet er sat til 15 personer. Pladserne fordeles efter ”først til mølle” princippet.

PRIS 1775 kr.

TURLEDER Bente Larsen, ()

KONTAKT Bente Larsen, 2461 6626 (nvl@outlook.dk)

MØDESTED 

Vordingborg Vandrehjem.