Gråkragetur - Egå Engsø

DOF Østjylland, Gråkragerne, Aarhus Kommune
ONSDAG 12. SEPTEMBER 2018
 KL. 13:00 - 16:00
 Fugletur

Turen gennemføres i privatbiler.

Vi mødes på parkeringspladsen, og går samlet ud til fugletårnet. Her ser vi på søens fugle og hvis vi er heldige kommer Havørnen forbi. Fra fugletårnet går vi videre til vestenden af søen for at se om hvad der er på engene der. Der skulle på denne tid gerne være en del gæs og ænder på søen, og en del vadefugle rundt i kanten. Vandrefalken kommer også af og til på besøg.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Ingen tilmeldingKONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Parkeringspladsen ved Viengevej 7, Egå kl. 13.00. GPS 56.2105, 10.2294
SE STORT KORT