Gråkragetur - Vejlerne i Thy

DOF Østjylland, Gråkragerne, Thisted Kommune
TIRSDAG 15. MAJ 2018
 KL. 10:00 - 16:00
 Fugletur

Turen gennemføres i privatbiler.

Ved Naturcentret tager vi et kik ud over Bygholm Vejle og ser efter vadefugle, traner, skestorke og måske kommer en vandrefalk eller en havørn forbi. Herefter kører vi om øst om Vejlerne, til Kraptårnet og Han Vejleskjulet, hvor vi gerne skulle se Skægmejser og høre Rørdrum. Næste stop bliver Kærup Holme, som forventes at byde på bl.a. Sortterne. Videre herfra til Tømmerby fjord og Arup Vejle, og retur til Glombak og Bygholm Vejle inden vi vender hjemad.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv. 

TILMELDING 

Ingen tilmeldingKONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk) og , 86285614

MØDESTED 

Naturcentret ved Bygholm Vejle, Bygholmvejlevej, kl. 10.00. GPS 57.0331, 9.10182
SE STORT KORT