Gråkragetur - Udbyhøj Syd, Hevring med mere

DOF Østjylland, Gråkragerne, Norddjurs Kommune
MANDAG 19. FEBRUAR 2018
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur

Turen gennemføres i privatbiler.
Ved Udbyhøj Syd ser vi på hvad der ligger i mundingen af Randers Fjord og Kattegat udfor, med lidt held får vi havørnen at se, ellers er der sædvanligvis en del ænder Knortegæs. Herfra kører vi videre til Hevring Strand og Lystrup Strand for at se efter Sortænder, Fløjlsænder, vadefugle og andet der måtte ligge ved kysten, måske endda et par Rødstrubede Lommer.
Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis. 

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.
I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Parkeringspladsen ved Havnen i Udbyhøj Syd GPS 56.606, 10.3021
SE STORT KORT