AFLYST - Gråkragetur til Vorup og Hornbæk Enge

DOF Østjylland, Gråkragerne, Randers Kommune
TORSDAG 19. MARTS 2020
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur/Begyndertur

Fra Naturcentret går vi langs Gudenåen over til fugletårnet på den anden side af Gudenåen, via gangbroen på jernbanebroen.  Herefter går vi tilbage og i den modsatte retning ad stierne gennem området vest for centret (Vasen) for at ende ude ved Hornbæk Enge.

Turen gennemføres i privatbiler.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis. 

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men send en e-mail til Ole Jensen på ofj(a)ofj.dk, eller ring til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk)

MØDESTED 

Parkeringspladsen ved Randers Naturcenter, Gudenåvej, Randers kl. 10.00. Forventet afslutning ca. kl. 15.00. , GPS 56.4583, 10.0208
SE STORT KORT