Hovedbestyrelsen består af følgende 13 medlemmer.

Brug for et pressefoto? Se mere her.Stefan Stürup

Næstformand & forretningsudvalg

Fælledvej 149B
2791 Dragør
+45 3082 8192
ssturup@gmail.com

Jeg er født på Frederiksberg i 1968 og begyndte at se på fugle med en kammerat da jeg var 10 år gammel, jeg har været medlem af DOF siden 1984. I de første mange år koncentrerede jeg mig om fuglene i naturen og blev først foreningsaktiv i 2000, da jeg boede i USA, hvor jeg sad i bestyrelsen for den lokale afdeling af Aududon Society i Hanover, NH. Jeg flyttede tilbage til Danmark i 2004 og kom hurtigt med i København afdelingens bestyrelse, hvor jeg var formand fra 2006-2012. Siden 2012 har jeg siddet i hovedbestyrelsen for DOF.

Jeg er bredt interesseret i foreningens mange facetter, men er særligt optaget af forholdene for foreningens frivillige og deres mulighed for at bidrage til og få indflydelse på foreningens arbejde, desuden har de økonomiske og organisatoriske forhold min interesse.

Til daglig bor jeg i Dragør med min kone Lene og vores fire børn. Jeg er ansat som lektor i kemi på Københavns Universitet, hvor jeg forsker i analytisk kemi og udvikling af nye metal-baserede kræft lægemidler, samt underviser de kommende farmaceuter i kemi. Jeg sætter stor pris på at se på fugle dagligt og lokalt, hvor jeg gerne kører efter spændende fugle i Københavns området og på Amager, men tager sjældent længere væk. Desuden har jeg en forkærlighed for fuglene på USA's østkyst. Fuglene er en vigtig del af mit liv og er for mig en god måde at kombinere fugle-nørderi med naturoplevelser og samtidig få en pause i en travl hverdag.