Hovedbestyrelsen består af følgende 13 medlemmer.

Brug for et pressefoto? Se mere her.Kim Skelmose


Skovsbjergvej 18, Gl Rye
8680 Ry
+45 2773 4070
gestaltskelmose@gmail.com

Min interesse for fugle startede ved Agger Tange da jeg var barn i 1970erne. En interesse som er vokset til nu at fylde en stor del af mit liv.

Fugle har en meget stor betydning for mig i mit liv, og jeg prioriterer at have tid til at dyrke denne lidenskab. Derfor har jeg med stor tilfredshed fundet en arbejdsform som selvstændig terapeut og supervisor, som giver mig mulighed for at bruge meget tid på fugle.

Jeg er aktiv i DOF regi. Her er jeg blandt andet formand for DOF Østjylland, projektleder for Projekt Ørn, artskoordinator for Rød Glente og sidder i Hovedbestyrelsen.

Jeg er aktiv som ringmærker af blandt andet havørne, og bruger en stor del af min tid på ringmærkning i øvrigt.

Hvert år deltager jeg med stor fornøjelse og engagement på den årlige Raptor Camp på Malta. En camp hvis fokus er at beskytte trækfugle mod illegal nedskydning. Som fugleinteresseret er det et arbejde jeg prioriterer meget højt, og jeg finder det vigtigt at deltage, da det bliver tydeligt, at de frivillige kræfter gør en forskel.

Jeg er født I 1963 I Århus, er opvokset i Thy og er nu vendt tilbage til den østjyske natur. Jeg bor idag ved skoven ved Gl. Rye med min kæreste og vores to børn. Med skoven lige uden for døren har jeg dagligt fantastiske fugleoplevelser, som jeg værdsætter utroligt meget.