Thomas Lehmberg

Biolog, programkoordinator og budgetansvarlig

+45 3328 3814
thomas.lehmberg@dof.dk

Mit primære arbejdsområde er: at administrere DOF’s igangværende internationale projekter som implementeres/gennemføres af vores BirdLife-partnere i Indonesien, Uganda og Ghana p.t. samt koordinere DOF’s tekniske inputs på disse projekter. Desuden deltager jeg i identifikation og udvikling af nye projekter samt udarbejdelse af projektansøgninger til donorer. Er sekretær for og sparrer med DOF’s Internationale Udvalg (INTUD). 

Tidligere jobliv: udstationeret som teknisk rådgiver på DOF’s projekt i Tanzania 2001-2005. Havde eget konsulentfirma i 2 år, hvor opgaverne fortrinsvis var formulering og kvalitetssikring af bilaterale miljøbistandsprojekter. 2 år i UNESCO’s regionalkontor i Nairobi, Kenya med ansvar for implementeringen af deres Basic Science program og i lang tid også deres økologi-program. ½ år videnskabelig assistent på Zoologisk Museum.

Mine interesser (ifm. fuglekigning): har en stor forkærlighed for skovfugle i Troperne og i særdeleshed artsblandede fødesøgningsflokke (som mejsetog i DK)

Min bedste fugleoplevelse: At være med til at finde den nye fugleart Udzungwaskovhøne Xenoperdix udzungwensis.