Natravnetur til Hevring Skydeterræn

DOF Østjylland, Norddjurs Kommune
LøRDAG 15. JUNI 2024
 KL. 19:00 - 23:00
 Fugletur/Begyndertur

I juni er Natravnen kommet til Danmark og synger sin snurrende sang ved solnedgang på sandede arealer. Vi skal selvfølgelig opleve dette naturfænomen i Hevring Skydeterræn på det nordlige Djursland.

Vi starter med at kratluske i den østlige del af skydeterrænet, hvor der på denne årstid er gode muligheder for at se eller høre forskellige sangere, samt Rødrygget Tornskade og Hedelærke. Efter et par timer bevæger vi os til den vestlige del at terrænet i god tid inden solnedgang for at vente på, at Natravnen begynder at synge sin territoriesang.

Hvis skydetiderne for terrænet ændres, kan turen blive aflyst med kort varsel. Følg med her på siden eller på facebook-gruppen ”DOF Østjylland”.

PRAKTISKE OPLYSNINGER Medbring gerne kikkert og evt. teleskop, samt mad og drikke. Myggebalsam kan anbefales, da myggene kan være meget aktive omkring solnedgang. Påklædning efter vejrudsigten.

TILMELDING 

Ingen tilmelding. Turen foregår i privatbiler. Koordinering af fælles kørsel kan ske på facebook-gruppen ”DOF Østjylland”.TURLEDER Niels Kristian Bech Jensen, ()

KONTAKT Niels Kristian Bech Jensen, 29 82 93 71 (nkbj1970@hotmail.com)

MØDESTED 

P-pladsen ved Hevringlejren, Voer Færgevej 4, 8950 Ørsted (ved porten til selve lejren).GPS 56.5141, 10.4158
SE STORT KORT