Mit Lolland-Falster Foredrag OBS! NY DATO

DOF København, DOF Køge bugt, Køge Kommune
MANDAG 25. MARTS 2024
 KL. 19:00
 Foredrag/møder

Som professionel naturfotograf tænkte Mads Hagen: Hvem der bare kunne tage til Kenya, Svalbard eller dybt ind i Borneos jungle og komme helt tæt på giraffer, isbjørne og orangutanger. Med fingeren på aftrækkeren servere verdens rigdom af farver og forunderlighed for betagede dokumentarseere hjemme i stuerne.
Men det havde mange før ham jo gjort. Hvad hvis man i stedet gik til det lokale og velkendte med samme ambition: at vise naturen som noget eksotisk og dyrebart? Med den tanke pakkede Mads Hagen sit kamera og sit arsenal af camouflage og skjul og gik undercover på de naturrigeste egne af sin hjemstavn Lolland-Falster.
Tre år senere blev det til projektet - Mit Lolland-Falster - der er en genopdagelse af den danske naturs skønhed og skrøbelighed. Billederne er alle taget på de to øer og udgør Mads Hagens personlige vision, men uanset hvor man bor i landet, vil man kunne genkende motiverne. Alt fra sommerfugle til havørne, bøgeskove til hule træer, vandkantens vadefugle til grævlingen i nattemørket - alt det, der udgør det danske landskab, viser Mads Hagen frem i foredraget her.

Arrangeret af: DN Køge og DOF Køge Bug

TILMELDING 

Tilmelding nødvendig senest den 18. marts 2024 til Ole Pedersen 23 42 30 24  eller mail:ole.pedersen03@gmail.comKONTAKT Ole Pedersen, 23423024

MØDESTED 

Køge bibliotek. Kirkestæde 18 4600 Køge