ØRNEKLUBBEN: Julefuglehygge ved Bøjden Nor

DOF Fyn, Ørneklubben, Faaborg-Midtfyn Kommune
LøRDAG 25. NOVEMBER 2023
 KL. 09:00
 Fugletur/Begyndertur/Event/Børn og unge

Hej alle piger og drenge!

Så kalder vi sammen for et Jule-event med Ørneklubben hos DOF Fyn.

På denne efterårslørdag vil vi mødes til en vandfugletur i Bøjden Nor reservatet.

Det er jo sent lyst nu. Det er jo efterår, og normalt siger vi udefolk, at der ikke findes dårligt vejr, men kun forkert påklædning. Så husk der for noget varmt vandafvisende overtøj, og især vandafvisende fodtøj.  Vi går på faste stier, men græsset kan jo godt være noget vådt. Vi forventer at slutte ca. kl. 13.

Program
Vi begynder med en tur til Noret, for at se på vandfugle, såvel vadere som andefugle og gæs. Det bliver spændende at se, hvor mange fugle arter vi kan få øje på. Noret har lige været opgraderet med nye fugleøer og reetablering af de eksisterende. Vi håber, at det giver meget bedre forhold for ynglefuglene især, men også for de rastende trækfugle samt norets vinterfugle.

Når vi har kigget nok på fugle, går vi op til Miekes gård, hvor der vil være noget varmt at drikke.

Programmet på gården er, at vi først og fremmest skal overvære ringmærkning i haven omkring huset, hvis vejret tillader det. 

Bagefter trækker vi indenfor og skruer op for julehyggen med JULE-FUGLE-FLET.

Da dette arrangement er det sidste møde for Ørneklubben på Fyn for i år, kunne det også være fedt at høre jer fortælle om jeres største fugle-oplevelser i 23. Så det kan I jo lige tænkte over, inden vi mødes. 

Vi glæder os meget til at se jer! 

NB: Er der nogen, der tager fotos, så er vi altid taknemmelige for at modtage en kopi til brug på Ørneklubbens facebook og DOF Fyns hjemmeside.

 

TILMELDING 

Det er nødvendigt, at I tilmelder jer turen denne gang, da vi skal sikre os, at der nok materiale til juleflet og drikke til alle.

Tilmelding skal ske til Børge L. Rasmussen, mobil: 22 21 60 20, mail: borge.lrasmussen@gmail.comKONTAKT Børge L. Rasmussen , +45 3328 380 (borge.lrasmussen@gmail.com)

MØDESTED 

Adresse for Mødestedet er P-pladsen nede ved vandet for enden af grusvejen, Dyndkrogvej, Bøjden, 5600 Bøjden.