ØRNEKLUBBEN: Fugletur ved Bundsø for børn og unge

DOF Sønderjylland, Ørneklubben, Sønderborg Kommune
SøNDAG 9. OKTOBER 2022
 KL. 10:00
 Fugletur/Begyndertur/Børn og unge

DOF Sønderjylland og Ørneklubben inviterer til børne- og ungdomstur på Nordals

Nu er det endelig blevet tid til, at vi i Sønderjylland kan byde velkommen til børn, unge og forældre med en fugletur på Nordals. 

Turen finder sted søndag d 9. oktober kl 10:00 ved Bundsø. 

Vi kommer kun til at gå meget lidt på turen, og vi vil bruge det meste af tiden nær parkeringspladsen og evt. på en sti langs søen.

Formålet med denne debuttur i Sønderjylland er at give de unge fuglekiggere og andre unge interesserede en god introduktion til det at kigge på vilde fugle i den danske natur.

Blandt fuglene vil vi holde fokus på gæs, ænder, svømmefugle og skarver. Vi håber også på at se en havørn, som tit kommer ved søen for at fange føde.

Desuden vil vi gerne gøre opmærksom på Ørneklubben og dens aktiviteter i Sønderjylland. Er dit barn/dine børn mellem 6 og 12 år og endnu ikke medlem af Ørneklubben, så kom med til vores arrangement og få en snak om medlemskabet og mulighederne.

Der er kun ét krav til turdeltagelse: Alle børn skal være ledsaget af en voksen. 

Husk kikkert, hvis I har én eller flere, samt tøj der passer til årstiden.

På gensyn ved Bundsø! 

TILMELDING 

Turen er gratis og kræver ingen tilmelding. TURLEDER Ole Tønder, ()

KONTAKT Ole Tønder, 29104769

MØDESTED 

Vi mødes på parkeringspladsen, som ligger i den sydøstlige del af Bundsø. Man kommer dertil via vejen Vesterballe. Kommer I kørende fra Sønderborg, skal I dreje til venstre i Brandsbøl.