Vinterens svømmefugle - er overtegnet!

DOF København, DOF København, Københavns Kommune
FREDAG 26. NOVEMBER 2021
 KL. 19:00
 Fugletur/Kursus

Dette kursus er udsolgt!

Vi har engageret Klaus Malling Olsen til en række fuglekurser igen i 2021.
Klaus’ kurser får altid storartet omtale fra deltagerne. Klaus er internationalt anerkendt feltornitolog og fuglebogsforfatter, og en af Danmarks førende undervisere, som har undervist i kunsten at bestemme fugle siden midt i 1970’erne. Hans undervisning foregår på en afslappet måde, hvor detaljer krydres med helhedsindtryk, ofte i en humoristisk og utraditionel servering.
Vi tilbyder fire kurser med Klaus, hver især bestående af en teoretisk gennemgang fredag aften i Fuglenes Hus, Vesterbrogade 140, København, og en efterfølgende felttur om lørdagen. Målet for lørdagens felttur afhænger af vejret og af de seneste rapporteringer, og oplyses om fredagen. Der arrangeres så vidt muligt samkørsel. Udgifter til lørdagens tur afholdes af deltagerne selv.

Mange svømmefugle tilbringer vinterhalvåret på og omkring Sjælland.
I flokkene af svaner kan man være heldig at finde Pibesvane, gåseflokkene er artsblandede, og mængden af overvintrende ænder overrasker!
På dette kursus bliver du godt rustet til at kende Sangsvane fra Pibesvane, at bestemme de forskellige gæs, inklusive Skov- og Tundrasædgås, Blis- og Dværggæs og den smukke, men forbavsende svære Rødhalsede Gås. På kurset gennemgår vi også dyk-ænderne.
Efter gennemgangen fredag er du rustet til lørdagens ekskursion til de bedste aktuelle steder for svømmefugle.
 

TILMELDING 

Prisen er 500 kroner pr. kursus, og tilmelding foregår ved at indbetale beløbet på lokalafdelingens konto i Merkur Andelskasse, reg.nr. 8401, konto 1045360.
Angiv dit navn, din e-mail, ønsket kursus og kursusdato ved tilmelding.
Vi kontakter dig hvis der ikke er plads.PRIS 500 kr.

TURLEDER Klaus Malling Olsen, ()

KONTAKT Tue Brix, 40256585 (mail@tuebrix.dk)

MØDESTED 

Fuglenes Hus,
Vesterbrogade 140, København V