Gråkragetur til Bølling Sø med mere - ALT OPTAGET

DOF Østjylland, Gråkragerne, Silkeborg Kommune
ONSDAG 16. JUNI 2021
 KL. 19:30 - 00:00
 Fugletur/Begyndertur

Turen gennemføres i privatbiler. Vi mødes ved Bøllingsø og går vi lidt rundt langs søen og ser hvilke fugle der er på søen og i dens omgivelser. Fra Bølling Sø kører vi videre til Kompedal Plantage for at se og lytte efter Natravne. 

Praktiske oplysninger: Husk tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Medbring også aftenkaffe eller te.

Samkørsel: send en e-mail til Ole Jensen ofj(a)ofj.dk, eller SMS til 2329 0118 hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed og vil køre med andre i denne Corona-tid. Så forsøger jeg at arrangere fælleskørsel.

I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis. I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan de gøres ved at klikke HER og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture o.s.v.

TILMELDING 

kan ske fra 1. juni 2021 kl. 12.00 ved at sende en e-mail eller SMS til Ole Jensen med oplysning om Navn og e-mail adresse eller telefonnummer. Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle princippet.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj(a)ofj.dk) og Ole Jensen,

MØDESTED 

Vi mødes ved Bølling sø kl. 19.30. Forventet afslutning senest kl. 24.00.
Nærmere oplysninger om mødesteder tilsendes efter tilmelding.GPS 56.175, 9.37587
SE STORT KORT