Gråkragetur til Hjarnø

DOF Østjylland, Gråkragerne, Hedensted Kommune
TORSDAG 20. MAJ 2021
 KL. 08:30 - 15:00
 Fugletur/Begyndertur

Vi mødes på parkeringspladsen ved motorvejen, og samler os i så absolut få biler som muligt, afhængigt af Corona situationen. Derefter tager vi færgen over til Hjarnø og parkerer ved kirken, hvor vi går ned til stranden og ud til Odden for at se, hvad vi kan finde der. Fra Odden går vi tilbage til bilerne og kører ud til østkysten, hvorfra vi går langs stranden op til tangen og lagunen på nordsiden af øen. Endelig kører vi eventuelt ud til den nordvestlige ende af øen. Prisen for færgen er 25 kr. pr. voksen, 20 kr. pr. pensionist (65 år) og 35 kr. pr. bil uden fører. 

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER  og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

TILMELDING nødvendig.

Tilmelding kan ske fra 1. maj 2021 ved at sende en e-mail eller SMS til Ole Jensen med oplysning om Navn og e-mail adresse eller telefonnummer. Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle princippet.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj[a)ofj.dk)

MØDESTED 

Pendler P-Pladsen ved E45 afkørsel 55 Horsens NordGPS 55.9143, 9.82462
SE STORT KORT