Gråkragetur til Fornæs og Djursland nordøstkyst

DOF Østjylland, Gråkragerne, Norddjurs Kommune
MANDAG 12. APRIL 2021
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur/Begyndertur

Vi ser lidt på hvad der er af fugle på og omkring Fornæs, og om der trækker noget spændende forbi. Derefter kører vi på langs kysten til Sangstrup Klint, Gjerrild Nordstrand og Bønnerup Strand. Der skulle denne dag være mulighed for forskellige havænder, tejst, vadefugle, sule og forskellige vadefugle, og måske nogle trækkende rovfugle og småfugle.

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER  og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

TILMELDING nødvendig.

Tilmelding kan ske fra 1. april 2021 ved at sende en e-mail eller SMS til Ole Jensen med oplysning om Navn og e-mail adresse eller telefonnummer. Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle princippet.KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj[a)ofj.dk)

MØDESTED 

Fornæs Fyr, Fornæsvej, 8500 GrenåGPS 56.4432, 10.9583
SE STORT KORT