DOF er blevet mere social

torsdag 12. januar 2012 Bemærk! Dette er en ældre nyhed!
DOF er nu på Facebook. Over 260 personer har allerede fundet os, og det kan du nu også
Michael Aagaard
Den 18. november kom DOF på Facebook. Den nye side er starten på et projekt, hvor DOF skal være mere synlig på de sociale medier. Indtil nu har over 260 mennesker valgt at følge facebooksiden, og vi håber selvfølgelig, at du også vil kigge ind og være med. I løbet af 2012 kommer der nemlig til at ske mange ting på Facebook. Her vil du kunne læse om, hvad der sker i organisationen, hvilke arrangementer der kommer i fremtiden, der vil være konkurrencer, og du kan se små film og meget mere. Faktisk kan du allerede nu se den første lille prøvefilm på Facebook. Den handler om Vandstæren.

Vi opdaterer siden flere gange om ugen, og her i løbet af foråret går vi i gang med at producere flere små film, som løbende kommer på. Derfor håber vi selvfølgelig, at du vil kigge ind på facebooksiden og trykke ”synes godt om”. Så kan du følge med i alle de nye ting, der kommer til at ske.

Hvis du ikke har en profil på Facebook, kan du godt se siden, men ikke skrive kommentarer. Du kan hurtigt oprette en profil på www.facebook.com

Du kan finde siden her:
www.facebook.com/birdlifedk

Du kan også finde os på twitter:
http://twitter.com/DOF_DK

Og på youtube:
http://www.youtube.com/user/DOFBirdLife