Besøg Naturbutikken.dk

torsdag 25. september 2008 Bemærk! Dette er en ældre nyhed!
Dansk Ornitologisk Forening er gået on-line med en ny overskuelig og lettilgængelig webshop, der fokuserer på kikkerter og andet udendørsudstyr. Www.naturbutikken.dk har kombineret alle internettets fordele med den høje service og personlige rådgivning, som er kendetegnet for butikken på Vesterbrogade.
Tine Stampe
Nu kan man i ro og mag få overblik over alle Naturbutikkens tilbud hjemmefra. Og alligevel få adgang til god service og rådgivning gennem butikkens faste personale. Den nye Naturbutikken.dk er meget pædagogisk og overskueligt opbygget, og den vil løbende blive udbygget med flere services til brugerne. Samtidig er der en grundig præsentation af det højt kvalificerede personale og mulighed for at ringe til dem for råd og vejledning. Og så er det jo stadig muligt at komme ind i butikken på Vesterbrogade for at få en demonstration af varerne.

Naturbutikken ejes af Dansk Ornitologisk Forening, hvilket blandt andet betyder, at butikkens overskud bruges til opfyldelse af DOF's formål: at beskytte fuglene og forbedre deres levevilkår nationalt og internationalt. Alle kan handle i Naturbutikken, hvis man, ligesom medlemmerne, har brug for en specialbutik med et højt kvalitetsniveau og service for være godt klædt på til oplevelser i naturen.

Naturbutikkens adelsmærke er god og topkvalificeret service. Butikken ledes af Aage Kabbelgaard, som er ekspert i kvalitetskikkerter og kvalitetsteleskoper. Naturbutikken har desuden Danmarks største udvalg når det gælder bøger, video og CD'ere om fugle og natur.

Naturbutikken
Vesterbrogade 138 A, DK-1620 København V
Telefon 3328 3838 - Telefax 3331 2435

Åbningstider:
mandag-fredag 10-17.30, lørdag 10-14, søndag lukket.