Fugleturene er igen på vingerne

mandag 1. marts 2021
Det er nu igen tilladt at lave fugleture for DOF’s medlemmer efter Regeringen har begyndt genåbningen af samfundet. Vi ser frem til igen at guide danskerne ud i fuglelivet, siger direktør i DOF, Sigrid Andersen.
af Anton Gundersen Lihn

Abent Hus 090816 Bo SensmarkRegeringens delvise genåbning af samfundet har givet mulighed for at tilbyde fugleture for op til 25 deltagere. Arkivfoto. Foto: Bo Svensmark

Skal du med på fuglestemmekursus, spættetur eller kratlusk? Den delvise genåbning af samfundet 1. marts 2021 giver mulighed for at genoptage DOF’s fugleture for medlemmerne.

Og det er en længe ventet positiv nyhed, siger direktør i DOF, Sigrid Andersen.

- Vi er rigtig glade for, at vi igen kan invitere vores medlemmer med på vores mange fugleture. Det er en vigtig del for mange fuglekiggere at mødes og dele de fantastiske fugleoplevelser med hinanden, så det er et vigtigt fremskridt, siger hun.

Regeringens delvise genåbning af samfundet har givet mulighed for at tilbyde fugleture for op til 25 deltagere. Derfor vil de udbudte fugleture eller kurser være begrænset til det deltagerantal.

Find DOF's fugleture og aktiviteter her.

Selvom der er åbnet for 25 deltagere på fugleturene opfordrer DOF stadig til at man holder afstand og følger myndighedernes retningslinjer.

DOF justerer fortsat sine tilbud efter myndighedernes anbefalinger i relation til at reducere smitten med coronavirus.