HANS MELTOFTE: Danmarks fugle gennem 2 århundreder

DOF Østjylland, Aarhus Kommune
MANDAG 28. MARTS 2022
 KL. 19:30
 Foredrag/møder

Vi hører og læser tit om nuværende op- og nedgange blandt Danmarks fugle, som de fremgår af DOFs punkttællinger, atlasprojekter og anden naturovervågning gennem det sidste halve århundrede. Men hvordan er det gået fuglene i et lidt større perspektiv? Det har Hans Meltofte beskrevet sammen med Lars Dinesen, David Boertmann og Poul Hald-Mortensen i en 184 siders monografi i Dansk Ornitologisk Forenings Tidsskrift, hvor de sætter udviklingen i relation til de betydelige landskabs-, klima-, miljø- og samfundsændringer, der er sket siden de første beskrivelser af Danmarks fugle fra omkring år 1800. I aftenens foredrag kommer vi på en tour de force gennem historien – illustreret af et væld af flotte billeder og informative kort og grafer. Her vil det nok overraske mange, at alene blandt ynglefuglene er 74 fuglearter gået frem eller ligefrem indvandret som ynglefugle i Danmark, mens kun 54 arter er gået tilbage eller er uddøde nationalt siden år 1800.

FORHOLDSREGLER MOD CORONA: Ifølge gældende regler på dagen.

TILMELDING 

TILMELDING NØDVENDIG!

”Køb” en gratis billet via dette link: KLIK HER

Derefter følges følgende vejledning:

KLIK ”Find billetter” -> Indsæt antal og KLIK ”Bestil billetter”
Udfyld e-mail (2 gange), Udfyld navn, KLIK ”Jeg accepterer salgs- og leveringsbetingelserne, KLIK ”Fortsæt billetbestilling
KLIK ”Bekræft bestilling og gå til kvittering”
KLIK ”Hent dine billetter”, eller afvent den e-mail der bliver sendt til den opgivne e-mail adresse med en vedhæftet billet og adgang til at hente billetten senere.

AFBESTILLING AF BILLET: Hvis du bliver forhindret i at deltage bedes du give besked til ofj(a)ofj.dk. Jeg vil så "refundere" din billet, som dermed bliver frigivet til brug for en anden.

 KONTAKT Ole Jensen, 23290118 (ofj[a]ofj.dk)

MØDESTED 

MindLab (tidl.Auditoriet), Naturhistorisk Museum, Wilhelm Meyers Allé 210, 8000 Aarhus C.GPS 56.1674, 10.2031
SE STORT KORT