Gråkragetur til Horsens Fjord ved Vorsø og Alrø

DOF Østjylland, Gråkragerne, Odder Kommune
ONSDAG 21. OKTOBER 2020
 KL. 10:00 - 15:00
 Fugletur/Begyndertur

Vi går en tur langs kysten hen til Vorsø Vestvejle og Vorsø Østvejle. Herefter kører vi en tur til Alrø og ser hvad øen kan byde på denne dag. Endelig slutter vi af ved Lerdrup Bugt eller Splidholm. BEMÆRK: Gummistøvler er absolut nødvendige på turens første del!

Praktiske oplysninger: Husk madpakke, drikkevarer, varmt tøj tilpasset vejret, solidt fodtøj (GUMMISTØVLER) og kikkert. Hold godt øje med din e-mail op til turen. I tilfælde af dårligt vejr aflyses turen muligvis.

I tilfælde af aflysning eller ændring i planerne udsendes besked via e-mail listen, tilmeld dig derfor denne, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan gøres ved at klikke HER  og udfylde med e-mail og navn, så får du også besked når der er nye ture, påmindelser om ture osv.

TILMELDING 

Der er ingen tilmelding, men ring eller send en e-mail til Ole Jensen hvis du har ledige pladser, eller ønsker kørelejlighed. Så forsøger jeg at koordinere samkørsel. Overvej selv om du i disse tider vil have, eller være, passager!KONTAKT Ole Jensen, 2329 0118 (ofj[a)ofj.dk)

MØDESTED 

P-Pladsen ved vadestedet til Vorsø, Vorsøvej 28, 8700 Horsens kl. 10.00GPS 55.8768, 10.0099
SE STORT KORT