Hvis du ønsker at opsige din betalingsaftale, kan du gøre det på en af følgende måder: 

- Kontakt dit pengeinstitut og afmeld aftalen

- Afmeld aftalen via netbank

- Send din opsigelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ja, den er god nok. Det er os, der har ringet og tilbudt at tilmelde dig Betalingsservice.

Hvis du tilmelder dig Betalingsservice, bliver dine fremtidige regninger fra DOF betalt til tiden - helt automatisk. Du sparer tid, og DOF sparer sparer penge på administration, som i stedet bliver brugt på fuglene og naturen. 

Du skal bruge kundenummer/medlemsnummer for at tilmelde dig. Dette finder du på girokortet med opkrævningen. Hvis du ikke har dit kundenummer/medlemsnummer, kan du ringe til sekretariatet på 3328 3800 på hverdage 11-15 og få det oplyst. Tilmeld mig med det samme!

Gør som din nabo

De fleste af vores støtter anvender allerede Betalingsservice - både ifbm. DOF, men også i andre sammenhænge såsom elregninger, avisabonnementer osv.

I DOF har vi rigtig gode erfaringer med Betalingsservice. Det sparer os og dig for en masse udgifter, og desuden giver det os et bedre overblik over kommende indtægter, så vi nemmere kan planlægge fremtidige aktiviteter til gavn for fugle og natur.

Når DOF automatisk indberetter din støtte til SKAT, kommer den med på din selvangivelse. Det kræver, at vi har dit navn og dit cpr-nr. Tilmeld dig her.

Sikkerhed

Dine oplysninger er fortrolige og transmitteres over en krypteret forbindelse (SSL). Det er den samme krypteringsprotokol, som anvendes til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysningerne bliver sendt direkte til Betalingsservice. NETS Holding, der står bag Betalingsservice, er ejet af danske pengeinstitutter i fællesskab.

Betalingsservice online tilmelding

Dansk Ornitologisk Forening sender automatisk oplysninger om dine bidrag til skat, hvis vi har dit cpr-nummer. Oplysningerne kan ses i din skattemappe på skat.dk. Ifølge de nye regler, kan man opnå fuldt fradrag for gaver op til kr. 14.500. Disse fradragsregler gælder også for firmadonationer.

Bemærk: Hvis du har en betalingsservice-aftale eller tidligere har meldt dit cpr-nummer til os, så skal du ikke foretage dig yderligere.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på telefon 3328 3800

Gavebreve:

Du tegner dig for et fast årligt beløb over en 10-årig periode. Beløbet er fuldt fradragsberettiget op til dkr. 15.000,-

Testamentariske gaver:
Disse er fritaget for boafgift, så hele beløbet går til fugle- og naturbeskyttelse.

Læs mere her:

Vær opmærksom på, at man skal trække sit kontingent fra det donerede beløb.

Tak for din hjælp!

DOF har gennem de seneste år eksperimenteret med brugen af telemarketing til at komme i kontakt med nuværende og potentielle medlemmer. Metoden har vist sig at være yderst effektiv og tilfredsstillende for såvel administrationen som medlemmerne. DOF benytter sig af et anerkendt bureau med trænede, fastlønnede telemarketingsmedarbejdere, der så vidt muligt arbejder for DOF i flere perioder. 

Betalingsservice
Det er en meget stor økonomisk fordel for DOF, hvis dine indbetalinger administreres af Betalingsservice. Derfor opfordrer vi altid medlemmerne til at bruge Betalingsservice. Ved telefonisk kontakt med medlemmerne, f.eks. ved telemarketing, tilbyder vi, at oplysningerne til Betalingsservice kan blive afleveret med det samme over telefonen – alternativt kan man indsende oplysningerne med posten. De fleste medlemmer oplever dette som en effektiv og tilfredsstillende service.

Sikkerhed ved telefonoplysninger
Telemarketingsbureauet og DOF har en aftale med Betalingsservice om, at vi må indhente oplysninger om cpr.nummer og bankkontonummer og formidle dem videre til Betalingsservice. Oplysningerne til Betalingsservice behandles fuldstændig fortroligt af DOF og telemarketingsbureauet, som destruerer oplysningerne efter aflevering.

Der er ingen muligheder for, at nogen kan hæve penge på din konto med disse oplysninger.

DOF sender oplysningerne til Betalingsservice, som registrerer dem som kommende betalinger på din konto. Herefter bliver du informeret om de kommende betalinger i et brev eller i din e-postboks, som du plejer. Hvis du mener, at aftalen er forkert, eller du har fortrudt, kontakter du din bank og afmelder betalingen.

Du kan læse mere om din sikkerhed i forbindelse med at oprette et medlemsskab over telefonen her
 
Når du er oprettet som medlem, vil du modtage vores medlemsblad hvert kvartal. Vi ser frem til at have dig med!

Støt med 50 kr. - sms: DOF50 til 1231

Det koster almindelig sms-takst

Lige nu sender vi LIVE-tv fra havørnereden på Lolland. Vi vil give dig naturen helt tæt på. Når du vil, og hvor du vil. Vi arbejder for, at alle både nu og i fremtiden skal have adgang til store naturoplevelser og et rigt og varieret fugleliv. Havoern fra kamera

Du kan vise din støtte til DOF's arbejde for at beskytte Danmarks fugle og deres levesteder ved at donere 50 kr. via sms til vores naturbeskyttelsesarbejde. Du støtter ved at sende en SMS med teksten DOF50 til 1231. Vi er utroligt glade for alle bidrag og al jeres opbakning. 

Hvis du ønsker at donere et større beløb, er du velkommen til at sende flere sms'er eller kontakte DOF's sekretariat på tlf: 3328 3800

Vil du se havørnene LIVE? Find dem her. 

Donationstjenesten udbydes af: 

Dansk Ornitologisk Forening,
Vesterbrogade 140, 1620 København V,
+45 33283800