Hvis du tilmelder dig Betalingsservice, bliver dine fremtidige regninger fra DOF betalt til tiden - helt automatisk. Du sparer tid og DOF sparer sparer penge på administration, som i stedet bliver brugt på fuglene og naturen. 

Du skal bruge kundenummer/medlemsnummer for at tilmelde dig. Dette finder du på girokortet med opkrævningen. Hvis du ikke har dit kundenummer/medlemsnummer, kan du ringe til sekretariatet på 3328 3800 og få det oplyst

Sikkerhed

Dine oplysninger er fortrolige og transmitteres over en 128 bit krypteret protokol (SSL). Det er den samme krypteringsprotokol, som anvendes til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice. PBS A/S står bag Betalingsservice. PBS A/S er ejet af danske pengeinstitutter i fællesskab.

Betalingsservice online tilmelding