sortsol20110930 D3X 8730v3phosee

En arv der efterlades til Dansk Ornitologisk Forening er af stor betydning for foreningens arbejde for fugle- og naturbeskyttelse og til glæde for alle mennesker, der holder af natur og fugle. At efterlade DOF en arv er din mulighed for at yde vores natur og fuglene en håndsrækning, der varer langt ind i fremtiden.

Det er nemt at efterlade DOF en arv, der efter din levetid kan hjælpe os med fortsat at gøre en indsats for vores truede ynglefugle og sårbare natur. Neden for kan du læse mere om, hvordan du betænker DOF i dit testamente.

Ved at betænke DOF med en arv er du med til at sikre, at DOF også i fremtiden kan gøre en forskel.

Få hjælp til testamentet
Arveloven fastsætter, hvordan en arv skal fordeles til familien eller andre. Hvis du imidlertid selv ønsker at bestemme præcis hvem, der skal tilgodeses, eller hvis du ønsker at efterlade penge til DOF, kan det kun lade sig gøre ved at oprette et testamente. 

Når du opretter et testamente, sikrer du dig, at formalia er i orden, og at arven rent faktisk fordeles efter dine egne ønsker. Hvis du ønsker at oprette et testamente, bør du kontakte en advokat. Advokaten kan sikre, at alt bliver skrevet korrekt ned i testamentet, så der ikke senere kan opstå tvivl om dine ønsker. Hvis du på et senere tidspunkt beslutter dig for at ændre din beslutning, kan du til enhver tid ændre testamentet.

Hvis du ønsker at betænke fuglene og DOF med en arv, kan du gratis oprette dit testamente hos DOF’s advokat Nils-Erik Norsker, der er klar til at hjælpe.

DOF betaler ikke afgift af testamentariske gaver. Hvis du testamenterer et beløb til DOF, betales der således ikke arveafgift af beløbet. Det betyder, at hele det testamenterede beløb går ubeskåret til DOF’s arbejde for fugle og natur.

Du behøver ikke være velhavende for at efterlade en arv. Selv et mindre beløb vil være med til at sikre Danmarks fugle og natur.

Billede1
Nils-Erik Norsker
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: +45 2332 6290