Ja, den er god nok. Det er os, der har ringet og tilbudt at tilmelde dig Betalingsservice.

Hvis du tilmelder dig Betalingsservice, bliver dine fremtidige regninger fra DOF betalt til tiden - helt automatisk. Du sparer tid, og DOF sparer sparer penge på administration, som i stedet bliver brugt på fuglene og naturen. 

Du skal bruge kundenummer/medlemsnummer for at tilmelde dig. Dette finder du på girokortet med opkrævningen. Hvis du ikke har dit kundenummer/medlemsnummer, kan du ringe til sekretariatet på 3328 3800 på hverdage 11-15 og få det oplyst. Tilmeld mig med det samme!

Gør som din nabo

De fleste af vores støtter anvender allerede Betalingsservice - både ifbm. DOF, men også i andre sammenhænge såsom elregninger, avisabonnementer osv.

I DOF har vi rigtig gode erfaringer med Betalingsservice. Det sparer os og dig for en masse udgifter, og desuden giver det os et bedre overblik over kommende indtægter, så vi nemmere kan planlægge fremtidige aktiviteter til gavn for fugle og natur.

Når DOF automatisk indberetter din støtte til SKAT, kommer den med på din selvangivelse. Det kræver, at vi har dit navn og dit cpr-nr. Tilmeld dig her.

Sikkerhed

Dine oplysninger er fortrolige og transmitteres over en krypteret forbindelse (SSL). Det er den samme krypteringsprotokol, som anvendes til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysningerne bliver sendt direkte til Betalingsservice. NETS Holding, der står bag Betalingsservice, er ejet af danske pengeinstitutter i fællesskab.

Betalingsservice online tilmelding