Udskriv

Som medlem støtter du bevarelse af vigtige naturområder over hele verden. Du får samtidig en lang række attraktive medlemsfordele - og ikke mindst en masse muligheder for at opleve og lære mere om fugle og naturbevarelse.

Vælg medlemskab, klik og meld dig ind.

 

 

 KERNEMEDLEM
Modtag magasinet Fugle og Natur samt Dansk Ornitologisk Forenings Tidsskrift. Få mulighed for at bestille årbogen Fugleåret. Få adgang til webmagasinet Pandion, som indeholder topaktuelle nyheder og artikler om sjældne fugle, feltbestemmelse, rejser og meget andet. Få gode rabatter i Naturbutikken

   

 HUSSTANDSMEDLEMSKAB
Få alle DOF’s tilbud til alle personer på adressen.

 


 

 

 

MEDLEM
Modtag magasinet Fugle & Natur med mange forskellige artikler om fugle - fire gange årligt. Deltag i DOF’s mange ture og andre aktiviteter. Få gode rabatter i Naturbutikken

 


 
  UNGDOMSMEDLEM (UNDER 27 ÅR)
Få alle DOF´s tilbud til ungdomspris.

Medlemsfordele

Du hjælper fuglene

Medlemmerne er hjørnestenen i vores arbejde. Din støtte er med til at gøre vores arbejde for fuglene og naturen muligt. Sammen sørger vi for, at give alle muligheden for at opleve et rigt og varieret fugleliv.

Rabat i Naturbutikken

Som medlem får du op til 20 % rabat på udvalgte varegrupper. Du kan se medlemsprisen på de relevante varer på Naturbutikkens hjemmeside.

Gratis fugleture

Det er gratis for medlemmer at deltage i de mange fugleture - og billigt at deltage på rejser. Alle DOF's ture og rejser bliver ledet af dygtige ornitologer med et stort kendskab til det aktuelle områdes fugleliv. Et opdateret program for hele landet bliver bragt i hvert nummer af vores medlemsblad Fugle og Natur og de kan også ses her på hjemmesiden.

Få fire numre af Fugle & Natur årligt

Alle vores medlemmer får bladet Fugle & Natur fire gange om året. Bladet indeholder flotte billeder, spændende artikler og informationer om ture og arrangementer.

Specielt til kernemedlemmer

Som kernemedlem får du desuden Dansk Ornitologisk Forenings Tidsskrift og årbogen Fugleåret. Du får også adgang til webmagasinet Pandion, som indeholder topaktuelle nyheder og artikler om sjældne fugle, feltbestemmelse, rejser og meget andet.

Vil du give et medlemskab i gave? Læs mere her.

 

Tilmeld dig Betalingsservice og spar tid og penge. Klik her.

Medlemskabet gælder fra dén måned, man indmelder sig og 12 måneder frem.

Foreign organizations, libraries etc.: Please call +45 33 28 38 00 for further information.